DANIQUE BAUER

DE PROFESSIONELE VROUWELIJKE VOICE-OVER & TEKSTSCHRIJVER
VOOR UW RADIOCOMMERCIALS, VIDEO ANIMATIES, APPS, TELEFOONCENTRALES, TV-PROGRAMMA'S EN MEER!

WAT KOST DAT?

U als klant wilt een boodschap overbrengen. Direct binnenkomen bij het publiek. Misschien heeft u een nieuw product dat op een bepaalde manier bij de doelgroep onder de aandacht gebracht moet worden. Of wilt u uw klanten of medewerkers informeren. Hoe dan ook, één ding staat vast. U wilt dat uw informatie op de juíste manier bij de mensen binnen komt.

Daar ben ik voor! Een professionele vrouwelijke voice-over met een vriendelijke, frisse stem die al sinds 2007 als voice-over werkzaam is en door vele merken en bedrijven wordt ingehuurd om hún boodschap perfect over te brengen  

  Het direct inzetten van een goede voice-over voor het inspreken van uw tekst is van essentieel belang. Ik zeg 'direct', omdat ik vaak genoeg word gevraagd om een tekst "overnieuw" in te spreken. Het gaat dan om teksten die in eerste instantie zijn ingesproken door een goedkope, vaak onervaren, voice-over. De klant is in deze gevallen eerst voor de goedkopere optie voor de bijl gegaan, maar merkt vervolgens dat zijn boodschap niet, of niet op de juiste manier, bij de doelgroep aankomt en daarmee zijn doel voorbij is geschoten. De missie is niet geslaagd en de klant is genoodzaakt om alsnog een ervaren voice-over in te huren die wél weet hoe de tekst overgebracht moet worden.

Geloof me: het inzetten van een professionele en ervaren voice-over is dus van essentieel belang en scheelt kostbare tijd en geld!

En dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Om maar even wat te noemen: het door mij laten inspreken van bijvoorbeeld een internet animatie video kan al vanaf € 149,- excl. btw

En wilt u graag dat ik in een studio op locatie inspreek? Ik bereken geen reiskosten. Bij mij krijgt u van tevoren altijd een duidelijke all-in prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Het enige wat ik van u nodig heb is de betreffende tekst, en hoor ik graag van u 'waar' en 'hoe lang' de voice-over te horen zal zijn.

KAN IK MIJN TEKST DOOR JOU LATEN SCHRIJVEN OF REDIGEREN?

Ja, dat kan absoluut! 

Door mijn jarenlange ervaring als copywriter en tekstschrijver ben ik zeer ervaren in het schrijven van commerciële en redactionele teksten, en kan ik tegen een aantrekkelijke meerprijs uw bestaande tekst redigeren, of in zijn geheel voor u schrijven.

De ervaring leert dat veel van de aangeleverde teksten toch nog wat foutjes en verbeterpunten bevatten. En dat is helemaal niet vreemd, want vaak besluiten bedrijven om hun commerciële teksten intern te laten schrijven door medewerkers die niet beschikken over de benodigde commerciële schrijfervaring. Uiteraard begrijp ik dat deze beslissingen vaak voortkomen uit financieel oogpunt, maar het is gewoonweg zonde om niet het hoogst haalbare uit uw tekst te halen. Een duidelijke, goed geschreven tekst zorgt ervoor dat de voice-over het maximale uit zijn/haar kunnen kan halen, waardoor de boodschap/informatie sneller en duidelijker bij het publiek over komt.  

Wat ik probeer te zeggen: een goed geschreven tekst is het halve werk!

Rest alleen nog een professionele voice-over die deze tekst naar wens inspreekt, en de klus is af  .

Wilt u uw tekst door mij na laten kijken, of in zijn geheel voor u laten schrijven?

Neem contact met mij op en ik bespreek graag de wensen met u.

Lets get to it  !