DANIQUE BAUER VOICE-OVER

 

PROFESSIONELE VOICE-OVER, STEMACTRICE & TEKSTSCHRIJVER

ANIMATIE VIDEO'S | BEDRIJFSFILMS | APPS | E-LEARNING | FILMS | COMMERCIALS & MEER!

 

OPDRACHTGEVERS

Al sinds 2007 ben ik werkzaam als professioneel freelance voice-over voor diverse merken en bedrijven,

van start-ups tot internationale bedrijven. 

Hieronder ziet u een kleine greep uit opdrachtgevers waarvoor ik heb gewerkt.

 

HEMA

WEIGHT WATCHERS

PATHÉ BIOSCOPEN

RENAULT

NU.NL

ZALANDO

NATIONAL GEOGRAPHIC

24KITCHEN

BUDGET ENERGIE

MERCEDES

100% NL

HEINZ

EA GAMES

SNS BANK

EKOPLAZA

NEDERLANDSE SPOORWEGEN

REDBAND

KPN

 

Zoekt u een ervaren voice-over of wilt u een professioneel stemactrice boeken tegen een aantrekkelijk tarief? Ik ben al jaren werkzaam als freelance voice over en stemacteur. Waar nodig denk ik met u mee, ik zie vaak in een oogopslag waar een tekst eventueel nog verbeterd zou kunnen worden. Geluidsopname en nabewerking vinden vaak plaats in een professionele opnamestudio te Haarlem. En uiteraard behoren thuisopname of opname op een andere locatie ook tot de mogelijkheden. Omdat ik als freelancer flexibel ben in te zetten kan ik uw tekst vrijwel altijd op zeer korte termijn inspreken en ben ik direct beschikbaar. 

Freelance voice-over per direct beschikbaar: U kunt mij als allround voice-over inhuren voor het inspreken van commercials voor radio- en televisie, games, bedrijfsfilms, e-books, radio of tv promo’s, filmtrailers etc.

Mijn opdrachtgevers: zijn onder andere: overheid, stemmenbureaus, tv productiemaatschappijen, e-learning bedrijven, game producenten, financiële instellingen, medische bedrijven, software bedrijven, uitgeverijen, publishers, radio, televisie etc.

Voice Over tarieven: Ik spreek in tegen aantrekkelijke tarieven. Voor een offerte of voice-over boeking kunt u mij bereiken via email en telefoon.

Wilt u een demo opvragen? Mijn stem demo’s zijn direct op deze website te beluisteren en te downloaden. Zit de juiste ‘tone of voice’ er niet tussen? Dan stuur ik u graag wat voorbeelden toe van mijn andere voice-over producties.

Vakkundig en snel inspreken: Als professioneel voice-over heb ik de nodige studio ervaring en vakkennis, hierdoor kan ik de ingesproken voice-over opnames ook snel leveren.

Stem opname op locatie: De geluidsstudio waarmee ik vaak samen werk is gevestigd in het centrum van Haarlem maar daarnaast werk ik ook regelmatig op locatie, in andere audiostudio’s in Nederland.