DANIQUE BAUER VOICE-OVER

 

PROFESSIONELE VOICE-OVER, STEMACTRICE & TEKSTSCHRIJVER

ANIMATIE VIDEO'S | BEDRIJFSFILMS | APPS | E-LEARNING | FILMS | COMMERCIALS & MEER!

 

WAT KOST HET?

Het belangrijkste is dat u een duidelijke boodschap over wilt brengen aan uw klanten.

 

Wellicht heeft u een nieuw product dat op een bepaalde manier onder de aandacht gebracht moet worden, of u wilt klanten of medewerkers informeren over een bepaald onderwerp... Wat het ook is dat u wilt communiceren, één ding staat vast; u wilt dat de informatie op de juíste manier bij de mensen binnen komt

 

En dat is precies waarmee ik u kan helpen!

 

Als professionele vrouwelijke voice-over kan ik met een frisse, vriendelijke en toegankelijke stem de boodschap van merken en bedrijven perfect overbrengen.

 

Het inzetten van een goede, ervaren voice-over voor het inspreken van uw tekst is van essentieel belang! Het komt regelmatig voor dat ik gevraagd wordt om een tekst in te spreken die daarvoor al door een andere, vaak goedkopere maar ook onervaren, voice-over ingesproken is. De klant heeft in deze situaties in eerste instantie voor de goedkopere optie gekozen, maar merkt vervolgens dat zijn boodschap niet of niet op de juiste manier bij de doelgroep aankomt en daarmee zijn doel voorbij is geschoten. De missie is niet geslaagd en de klant is genoodzaakt om alsnog een professionele, ervaren voice-over in te huren die wél weet hoe de tekst overgebracht moet worden. En tja, dan is goedkoop ineens duurkoop. Gelukkig kunnen dit soort situaties vermeden worden door altijd meteen voor een professionele voice-over te kiezen.

 

En dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

 

Om maar even wat te noemen: een thuisopname voor een online animatie video kan ik al vanaf € 149,- excl. btw voor u verzorgen.

Daarnaast beschik ik ook over een professionele opnamestudio op locatie in het centrum van Haarlem, waar de opname en nabewerking verzorgd wordt door een professionele audio-engineer. Als klant kunt u bij de opname in de studio aanwezig zijn voor eventuele regie aanwijzingen. Indien u gebruik wilt maken van opname in de studio te Haarlem dan worden er geen reiskosten gerekend.

Bij mij krijgt u van tevoren altijd een duidelijke all-in prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Het enige wat ik van u nodig heb is de betreffende tekst, en informatie over 'waar' en 'hoe lang' de voice-over te horen zal zijn.

 

KAN IK MIJN TEKST DOOR JOU LATEN SCHRIJVEN OF REDIGEREN?

Jazeker!

Door mijn jarenlange ervaring als copywriter en tekstschrijver ben ik zeer ervaren in het schrijven van commerciële en redactionele teksten, en kan ik tegen een aantrekkelijke meerprijs uw bestaande tekst redigeren of in zijn geheel voor u schrijven.

De ervaring leert dat veel van de aangeleverde teksten die ik krijg vaak nog foutjes en/of verbeterpunten bevatten. Bedrijven besluiten geregeld om, in eerste instantie, hun commerciële teksten intern te laten schrijven door medewerkers die niet beschikken over de benodigde schrijfervaring. Uiteraard begrijp ik dat deze beslissingen vaak worden genomen uit financieel oogpunt, maar het is simpelweg zonde om niet het hoogst haalbare uit een tekst te halen. Want een duidelijke, goed geschreven tekst zorgt ervoor dat de voice-over het maximale uit zijn/haar kunnen kan halen, waardoor de boodschap duidelijk bij het publiek over komt.

Een goed geschreven tekst is het halve werk. Dan heeft u alleen nog een professionele, ervaren voice-over nodig die uw tekst inspreekt, en de klus is klaar!

Wilt u uw tekst door mij na laten kijken, of in zijn geheel voor u laten schrijven?

Neem contact met mij op en ik neem graag de wensen met u door.